Cercabloc.cat

Cercabloc.cat, directori de blocs del Països catalans

cercabloc.jpg He posat en marxa una iniciativa anomenada Cercabloc, que neix amb el propòsit de reunir en una sola eina un directori de blocs, un cercador i un sistema de rànquings per els blocs publicats dins l’entorn del Països Catalans, escrits total o parcialment en català. Ahir va entrar en funcionament en la versió Beta i sense haver-ne fet massa publicitat, al vespre ja s’hi havien apuntat més de 50 blocs, tota una sorpresa.

 

La setmana vinent estaran enllestides les quatre cosetes que li falten, el càlcul dels rànquings que podreu fer visibles en els vostres blocs mitjançant uns gadgets en forma de botó i el bloc, que miraré d’instal·lar durant aquest cap de setmana. El que ja està plenament operatiu és el sistema d’alta per a un bloc, l’extranet i el dispositiu que funciona sobre GoogleMaps que ens permet col·locar tots els blocs en la utilitat de Google. La cerca per província/temàtica funciona correctament amb Firefox, però en canvi dona alguns problemes si utilitzeu l’Explorer o el Safari, ja ho arreglarem.

Si veieu que Cercabloc.cat ens pot ser d’utilitat per a la Catosfera us agraïré que ho aneu passant, ja que el boca-orella és la millor estratègia de màrqueting que jo conec.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: